Jer male stvari čine život ljepšim.

Dodajte proizvode po vašem izboru u košaricu i zatražite ponudu. Naši enolozi su ih za vas sparili s odgovarajućim vinima!


Minimalna narudžba poklon paketa je 20 komada istovrsnih, za manji broj paketa molimo vas kontaktirajte nas. Minimalna narudžba promotivnih proizvoda je 1000,00 kn+ pdv.

„VINOLJUBAC“

„VINOLJUBAC“

315.00 KN + pdv
195.00 KN + pdv
sniženo

POKLON PAKET 

Poklon paket sadrži: butelju Cabernet Sauvignon vinarije Vineda i poklon vaucher za vinski tečaj Vinoljubac.

 


Poklon paket Vinoljubac je savršen poklon paket za one koje vole vino i žele o njemu znati više. Uz butelju vina dobit će poklon bon za vinski tečaj, a datum birate sami na stranici http://www.enoexpert.hr/vinska-skola.html.

Volite vino, ali ne znate odabrati pravu čašu za serviranje? Volite vino, ali ga ne znate sljubiti sa hranom? Volite vino, ali ne znate ništa o kušanju raznih vrsta vina (degustacija)? Volite vino, ali ga ne znate naručiti i odabrati u restoranu?

Postanite VINOLJUBAC!

Dovedite vaš tim na vinski tečaj i vođenu degustaciju.


Poklon paketi sa preporukom enologa

Krešimir Hren i Miodrag Hruškar diplomirani su inžinjeri agronomije sa 20 godina radnog iskustva u enologiji i vinarstvu. Certificirani su degustatori.  Osnivači i voditelji vinske Enoexpert akademije.  Sve ove titule u prijevodu znače da svakodnevno kušaju vino i ocjenjuju ga, a za vas sparuju s hranom!

  • ENOEXPERT d.o.o.
  • Tel: 01/2325 572 Mob: 091/588 4301
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.