Cool pokloni
NOVO

NOVO!!!

Volim Poklon paketi u suradnji sa Ad vitam predstavljaju Vam ponudu cool poklona! Ako tražite neobične poklone pogledajte što smo pipremili za Vas!

 
Šalica sa natpisom

Svakom kavoljupcu, čajoljupcu i čokoljupcu treba šalica za njegov ili njen vreli napitak.
Razveselite ga šalicom sa personaliziramnim natpisom i designom. Ove šalice mogu se prati čak i u perilici suđa, jer je tisak u materijalu, a ne na površini. Natpis i design možete osmlisliti sami!

CIJENA: 28,45+ pdv= 35,00

 
Organizer za torbu

Organizucci (izgovara se organizuči) je rješenje za Vaše svakodnevne muke pri pretraživanju sadržaja torbice. Njegov zadatak je dovesti Vašu torbicu u red! S „Organizucciem“ bit ćete u stanju odmah naći svoj mobitel i nikada više ne prospustiti poziv, a brzo pronalaženje ruža i ogledala znači da ćete uvijek izgledati kako treba!

CIJENA: 89,43+ pdv= 110,00

 
Ženski rokovnik

Kao što mu i samo ime govori, je tjedni planer prilagođen potrebama moderne žene, a nastao je iz želje da se klasični, bezlični rokovnik koncipira i redizajnira svojim sadržajima, veličinom i izgledom.
U svom trećem izdanju “Ženski rokovnik 2011″ sadrži 176 strana tjednog planera i korisnih rubrika, ogledalce na izvlačenje, gumicu za kemijsku olovku, dvije knjižne trakice, kategoriziranu shopping listu i džepni kalendar.

CIJENA: 64,23 +pdv= 79,00

 

 


Kontakt

ENOEXPERT d.o.o.
Zagreb

Tel/fax:
01 / 2325 572

Mob:
091 /  588 4301

E-mail: info@poklonpaketi.com

Promotivni proizvodi

Partneri